Elysium – Minecraft Adventure Map (Hun)

2012 máj 31   //   by admin   //   Adventure Map, Blog  //  Hozzászólások kikapcsolva

Ismét jelentkezünk egy nem hétköznapi minecraft adveture mappal. A történet szerint a túlvilágba Elysiumba kerültünk ahol a halál játszóterén kell átküzdenünk magunkat. A feladatok és akadályok ismét nehezek lettek. A cél túlélni és kijutni a halál karmából.

Az adventure map első hivatalos tesztelője Zoltán777, aki a facebookos nyereményjátékunk nyertese volt.
Ő a következő képen nyilatkozott:

“Nos. Kezdőként kicsit nehézkesen ment, ennek ellenére élveztem. A környezet és épületek megteremtik a megfelelő hangulatot, a pálya nem kötött, sokszor kis keresgélés kell a helyes út megtalálásához. Összeségében aki szereti az edventuremapokat és nem kezdő, az biztos élvezni fogja.”

 

Trailer videó

 

 Képtár

 

 Nehézségi szint: 10/10 !

 

 

Ha tetszett a map akkor támogass minket, hogy még több ilyet tudjunk csinálni :)

 

Ha elakadtál volna itt van a végig játszás:
Köszönet érte a Mudocastnak!

Mink :D

A Zombieland.hu egy kreatív fiatalokból álló csoport, melynek tagjai nagy Minecraft rajongók. Jelenleg saját szerverrel még nem rendelkezünk, de dolgozunk az ügyön. Addig is szeretnénk, egy hiányt pótolni a magyar minecraft világába. Sajnos nagyon kevés magyar Adventure map létezik, azok többségét pedig "Vér Pistikék" készítették. Minőségük és kidolgozottságuk hagy maga után kívánni valót. Mi szeretnénk egy szintet emelni, ezért belekezdtünk több Adventure map gyártásába. Az első ilyen mapunk az Alcatraz. Ha ezzel kapcsolatos visszajelzések pozitívak lesznek, akkor a kedvünk is megjön a további folytatások elkészítéséhez. Töltsétek le és ha tetszik akkor jelezzétek nekünk vagy támogassatok minket!

Szimat